SEAT Leon Cross Sport koncepció

0
A SEAT Leon Cross Sport egy kompakt sportautó teljesítményét egyesíti egy kétajtós kupé jellegzetes formavilágával, illetve ötvözi az elektronikusan vezérelt összkerékhajtás, és a 41 milliméterrel megnövelt szabadmagasság kínálta sokoldalúsággal.

Vonzó formája tökéletes arányaival és precízen kidolgozott határozott vonalaival egy kifogástalan minőségben megalkotott jármű benyomását kelti.

A SEAT Leon Cross Sport tanulmányautó teljesítményét az alapokat adó Leon Cupra határozza meg. Két literes erőforrása 300 lóerős teljesítménnyel ruházza fel és álló helyzetből mindössze 4,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/óra sebességre. A többi jelenlegi SEAT modellhez hasonlóan a Leon Cross Sport is rendelkezik az összekapcsolhatóság, a csatlakozási lehetőségek teljes kiépítését célzó eszközök legújabb generációjával. Ezek az eszközök a Full Link összeköttetés segítségével teszik lehetővé, hogy a vezető állandó összeköttetésben álljon autójával függetlenül attól, milyen mobiltelefont használ. Említést érdemelnek továbbá a legmodernebb vezetéstámogató rendszerek, mint például a Front Assist rendszerrel kiegészített adaptív sebességszabályozás (ACC), egy speciális fejlesztésű elektronikus menetstabilizáló rendszer, közlekedési táblákat felismerő rendszer, vagy a kormányzást és a forgalmi sáv tartását segítő rendszerek legújabb generációja.

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások