Így lettem SEAT-os: Sándor Ibizája (6K1)

0

Rövidke kis történet, de szívmelengető. Sándor szívhez szólóan meséli el rögös, nehézkes történetét…

„… SEAT Ibiza 6k1! Hogy miként is lettem SEAT-os! Ez a történet nagyon régre nyúlik vissza. Amikor még nekem nem volt autóm de egy barátomnak volt egy zöld 1.6-os Ibizája.

Már akkor megtetszett a kinézete és tulajdonságai. Ezt a kis zöld csodát 2016 év elején megvettem… Onnantól kezdve én is SEAT tulajdonos lettem.

Sándor Ibizája

Sándor Ibizája

2016. márciusában sajnos az önhibámból történt egy balesetem.. Az autóm bebizonyította hűségét és a bele vetett hitem. De viszont bebizonyosodott hogy egy nagyon jól összerakott autó, ami megvéd még egy nagyobb balesettől is.. Sajnos akkor a zöld csodám örökre véget ért,  majd fel év múlva újra tudtam venni egy autót!! Kérdés nélkül SEAT-ra kezdtem vadászni, igy találtam rá a kis pirosra Oroszlány településén. Elutaztam és szerelem volt első látásra, azóta megjártuk a hadak útját az nkh-val (nem volt motor szám) Én balga nem néztem meg) 2 órás civakodás után– szemöldök leszedése es a Seat Club matrica lekaparása után végre valahára megkaptam az új motor kódját.. Azóta szépítgetem, újítgatom és a célom / tervem ha minden nehézség árán is, de hivatalosan bejegyzett alakításokkal de egy teljesen egyedi kis Ibizát szeretnék belőle kihozni.

SEAT Ibiza 6K1

SEAT Ibiza 6K1

Én így lettem igazi SEAT-os és így lettem másodszor is SEAT tulaj. Ha sikerül akkor az álmom egy Leon Fr  de odáig még sok időt és rögös utat kell megmászni…”

Sándor! Köszönjük rövid beszámolód és reméljük álmod egyszer valóra válik, de addig kívánunk Neked sok balesetmentes és boldog kilómétereket, szeretett Ibizáddal!

 

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások