SEAT Ibiza 6L – Sabine Zay – Hella Show & Shine

0

Sabine Zay (Augsburg, Németország) igen nagy gondossággal és odafigyeléssel kreálta meg magának Ibizáját.

Lehet hogy valakinek ez már sok, de saját ízlésvilágát próbálta belevarázsolni szenvedélyes átalakításába. Talán az idei Hella Show & Shine Essen Motor Show-n 2016.11.26-tól látható lesz az autó. Jelenleg internetes szavazáson vesz részt az autó, megosztott véleményekkel bírva.

Sabine SEAT Ibizája

SEAT Ibiza 6L igényesen kialakított belső tere

Pár figyelemre méltó átalakítás ami sugalja, hogy nem kevés munkaóra rejlik az autóban:
Bőr, lakkozott fekete felületek ékesítik a motorteret. Egyedi gyártású elsőlökhárító VW Golf 6 GTI és 6R elemekkel bolondítva (diffusor, koptató). A motorháztetőt meghosszabbították, sárvédőket átheggesztették 70mm-el szélessebbre. A hátsó csomagtérajtót, indexeket „letisztították” / eltüntették, elemeket bőröztek (ablaktörlő lapátok és üzemanyagnyílás). A külsőt illetően PWF Adonized Red fóliával fóliázták 3D effektekkel díszesítve. Hátsó LED GTI optikás lámpákat és LSD ajtókat is kapott az autó.

SEAT Ibiza 6L Tuning

SEAT Ibiza 6L Tuning, LSD ajtókkal, fóliázva, Gewinde futóművel, stb…

Belsőtérben 430db egyenként forrasztott LED-et helyeztek el plafonban, A oszlopokban és külön lézert kapott még a csomagtartóban is. Üléseket kicserélték König K5000-es, külön egyedi bőrözéssel. Oldalkárpitok, műszerfal, és takarólemezek autó színére fújva, itt ott króm díszítéssel. Külön bőrözést és hímzést kaptak az oldalkárpitok, a kormány és a tető. A Kéziféket, légbeömlőket a Cupra, illetve  a váltót pedig Audi S3 alkatrészekkel díszítették.

SEAT belső

Az igényesen kialakított belső részek, bőrözések, hímzések és LED-ezések

Az Ibiza Lowtec MegaLow Gewinde futóművet kapott, Japan Racing JR11 Hyper Black (8,5×18″) felnikkel és 215/35R18-as gumikkal szerelve. A hifit illetően pedig gondosan válogatott elemekből és külön installációval pakolta meg a BS CarHifi cég: Alpine INA-W910R, Eton RSE hangszórók, Alpine végfokok, Alpine Monitor, stb…

Ibiza Hifi install

Csomagtér hifi lézerrel, és LED effektekkel

Ha Neked is van egy érdekes SEAT-od, amiről szeretnéd ha beszámolnánk itt, írj nekünk facabook-on vagy e-mail címünkön!

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások