ClubSEAT új web oldal – Elindult!

0

Az új ClubSEAT honlapja, amelyre már régóta vártunk. Alapításunk óta számos fejlesztéseken estek át oldalaink, követve az aktuális trendet.

Egy rövid ClubSEAT történelem: 2005 Március 1-ével publikáltuk első oldalunkat és indítottuk útjára a ClubSEAT életét. Az oldal mondhatni igen kezdetleges, és egyedire sikerült, mindenféle fórummal élő chat-el, aktuális hírekkel.

ClubSEAT Logo 2005

Sajnos az első verzióról (2005-2007) nem maradt pillanatképünk, de kutatjuk még…
A képen: ClubSEAT 2005-ös logója

Ezt a sikeres oldalt 2007 őszén váltottuk fel a Porsche Hungáriával illetve a szerződött marketinges cégével közösen (Carussel Group) fejlesztett még egyedibb oldallal, ahol nagyon nagy sikereket könyvelt el a fórum illetve az úgymond „gumiszoba” része https://newzpharmacy.com/.

ClubSEAT web oldal 2007-2012

ClubSEAT honlapja: második fejlesztésű  2007-2012

 

Többen együtt dolgozva igen gyorsan kerültek ki az aktuális hírek, megelőzve a SEAT.hu gyorsaságát. A Facebook betörése után nyílvánvalóvá vált számunkra, hogy tevékenységünket át kell helyeznünk a közösségi portál keretein belülre, ami sajnos a ClubSEAT honlap végét jelentette. 2014-es év elején teljesen leállítottuk a www.clubseat.hu oldalunkat, és nyugalmi pályára helyeztük egészen mostanáig.

ClubSEAT 3ik fejlesztése

ClubSEAT honlapja: 3.-ik fejlesztése 2012-2014

Az oldal újraélesztését óvatos és megfontolt lépésekkel terveztük meg. Sokan továbbra is a Facebook-ot használják, és nehéz az érdeklődöket egy saját honlapra irányítani. Ki kellett találnunk egy olyan weboldalt amit igazából már nem is honlapnak neveznénk, hanem egyszerűen egy magazinnak, ami kiemelkedik a Facebook tartalmai közül, illetve nem vész el az információ a sok azonos hírek és események között.

Újra gondoltuk az oldal szerkezetét és használhatóságát.  Letisztítottuk a külsejét, le egyszerűsítettük a használatát, és újraterveztük a hírek, beszámolók tartalmát. Az oldal színvilágát ráigazítottuk a trendeknek megfelelően a világos színekre úgy, hogy közben megtartottuk a ClubSEAT jellegzetes színeit. Igyekszünk inkább egyenként azaz tagokat kiemelni, és beszámolni azok autó csodáíról, és olyan hírek után kutatunk amiket nem feltétlenül lehet olvasni a közösségi portál keretein belül.

A híralkotás nagyon fontos egy ilyen oldalon, így szívesen vesszük bárki segítségét aki hírértéket tud adni az oldalnak, de akár magyarországi vagy szomszédos SEAT klubok híreit is tisztelettel közzétesszük.

Igyekszünk egy olyan oldalt formálni, ami állandóan változik, amit alapvetően Ti mint SEAT tulajdonosok, SEAT guruk, SEAT specialisták és SEAT szerelmesei/hívei változtatjátok meg!
ClubSEAT Start november 24

Indulás előtti Welcome oldal

ClubSEAT facebook oldal: ITT
ClubSEAT zárt csoport: ITT

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS:

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások