„SZÜRKE DISZNÓ” AVAGY SEAT LEON 5F FR – Rico Garbatzki

0

Tulajdonosa (Rico Garbatzki, Németország) szerint egy igazi disznó, vagy lehet, hogy csak malac? Egy biztos: külsőre nagyon eltalálta a színeket!
Ízlésés összeálltás ami méltóságot és dominenciát sugall, annak ellenére, hogy a motorháztető alatt a SEAT márka nem éppen legerősebb motorját kapta: Egy 1.4 TSI 140 lóerős „erőmű” duruzsol ha éppen a gazdája is akarja.

SEAT Leon FR 1.4TSI

A szürke disznó 1.4TSI szívvel…

A matt szín erőt sugall, a pirosra fóliázott elemek eleganciát, a hátsó diffuzor és kipufogó pedig tekintélyt ad eme gépezetnek. A belsőt tekintve szinte minden maradt a gyári felállásban: Pirosra fényezett műszerfal elemek, finom bőrözés az ülésen, és a belülről jól látszódó piros burkolatú visszapillantó tükrök. Ízlésessége ellenére azért belül lehetne még mit dolgozni az autón…

SEAT Leon FR 1.4TSI

SEAT Leon FR belseje csekély de ízlésés átalakítással

Rövid adatok az autóról:
1.4TSI, 140LE, Teljes RIEGER bodykit: küszöbök, első koptató, diffusor, hátsó spoiler. Gyári helyre szerelt LED világítás a lábtérnél és ajtókban. Első és hátsó ülések gyári Alcantra bőr, pirosra fóliázott műszerfal elemek és az elengedhetetlen Cupra pedálok.
H&R (-35mm) sportfutómű, 19″-os Tomason TN12 alufelnikkel (8,5x19ET45), „Hakuna Matata” felirattal. Az autós hifi téren elég karcsú átalakítással büszkélkedhető gyári SEAT SOUND SYSTEM adja meg a hangot egy utólagosan beszerelt Audi Sub-al.

SEAT Leon FR 1.4TSI

A szürke disznó popója, ízléses Rieger diffuzorral

A csekély belső hifi ellenére, a REMUS duplex Carbon Race kipufogó rendszernek (katalizátortól szerelve) köszönhetően biztosan kellemes hangot adhat az 1.4TSI-nek.
Motor levegőszűrőjét K&N sportszűrőre cserélték, és egy DTE pedalboxot is kapott.

Reméljük jövőre többet hallunk erről a „kis disznóról”… 🙂

SEAT Leon FR 1.4TSI

Egy német kiállításon elkapott fotó.

Ha Neked is van egy érdekes SEAT-od, amiről szeretnéd ha beszámolnánk itt, írj nekünk facabook-on vagy e-mail címünkön!

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások