SEAT LEON FACELIFT (2017) ? – sokminden nem változik…

0
A hírek szerint 2017 elején felfrissíti a SEAT a Leon és a Leon Cupra külsejét. Képek még sajnos nincsenek erről forgalomban, de addig a „facelift előtti facelift”-et lehet látni.

Újdonság a Cupra-nál, hogy 16 év után ismét gyártásba kerül az összkerékmeghajtás DSG-vel párosítva, amit viszont csak ST (kombi) változatban lehet majd megrendelni. Utoljára 2000-ben volt az első generációs SEAT Leon Cupra4 összkerékhajtásos.
A frissítés tartalmaz egy 10 lóerős növekedést is ami így megegyezik a VW Golf R teljesítményével és ezáltal a SEAT eddigi legerősebb szériagyártású Leon-ja lesz! 2017 Februárjától minden Cupra variáns (3 ajtós, 5 ajtós, ST) megkapja a 300 lóerős 2 literes motort.

Dizájn változás alig észrevehető az „A” típusú faceliftnél: kissé módosított első és hátsó lökhárító, egy minimális változás a hűtőrácsokon, és módosított első fényszórók, és hátsó lámpák. Fontos, de annyira nem látszik: módosítottak a fényszórók hatótávolságán, ami elég időszerű volt. Belső módosításként megkapta a Leon az Ateca 8″-os érintőképernyőjét.

 

A SEAT állítása szerint az eladási árak nem emelkednek annak ellenére, hogy általánosságban 300-500EUR közötti értéknövekedést ígérnek. Itthoni viszonylatban majd az importőr dönt az árképzésről…

 

GALÉRIA

 

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások