ÚJ SEAT IBIZA 2017! – Kémfotók

0

Luca de Meo bejelentette az Ibiza 5.-ik generációját. Eddig éjszakai tesztvezetéseken volt látható az újjonc fekete köntösbe rejtve. A SEAT most kitalálta, hogy nappal is megmutatkozik Hyundai-nak álcázva és így teljesen relytéjessé tette az Ibiza jellegzetes új lehetséges formáját. Zseniális ötlet!

A jelenlegi modell 2008 óta van piacon különböző ráncfelvarrásokkal frissítve, amit most levált 2017 tavaszán az új generációs SEAT Ibiza.

Az első Hyundai lökhárító semmiféle következtetést nem mutat az Ibiza végleges formáját illetően. Még nem látszanak a végleges vonalak, viszont a hátsó lökhárító alja a kipufogóval már véglegesnek tűnik. Összeségében valószínűsíthető, hogy az Ibiza a mostani új Leon kicsinyített formáját kapja majd meg.

A motorpalettát illetően a most divatos kis köbcentis motorokat választják a gyártás során mint például a az 1 literes 3 hengeres turbómotor (benzines), vagy az új 1.5 literes TSI és TDI, viszont elektromos motorról még nem esik szó a SEAT-nál.

Előhíresztelések alapján az új generációs SEAT Ibiza megjelenését, a Genfi Autoszalon autókiállításon ünnepli meg 2017 tavaszán.

 

GALÉRIA
Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások