SEAT ÉVADNYITÓ TALÁLKOZÓ 2017 – hagyomány 2005 óta

0
… 2005 óta létezik ez a hagyomány ami minden évben megrendezésre kerül: SEAT évadnyitó és évadzáró. 11 évvel ezelőtt talán még senki nem gondolta, hogy hagyománnyá válik.

Voltak olyan találkozók amik családias hangulatban, bográcsozással és beszélgetéssel teltek, és volt olyan találkozó ami a mindenki által ismert Hungaroringen, vagy Euroringen került megrendezésre, benzingőz és gumifüst közepette. A ClubSEAT első találkozónak nevezhető megmozdulása 2005 június 19.-én (vasárnap) került megszervezésre a tököli reptéren lévő gyorsulási verseny keretein belül fenntartott külön pályarészen.

Hagyományok és imáron történelem:

2008-as SEAT Évadzárón a mogyoródi Hungaroringen gyűltünk össze, ismert sportolókkal, versenyzőkkel, ahol Maksa Zoltán (Karinthy-gyűrűs humorista) mint vérbeli SEAT rajongó emelte a hangulatot és a jókedvet. Ezen a napon a SEAT-osok ingyen kört tehettek a Hungaroring pályán, ami lássuk be nem éppen gumikímélő vezetést jelentett egyeseknek.

INFERNO sorozat 2008-ban:

Ebben az évben szerveződött az INFERNO TOUR találkozó sorozat is aminek egyik állomása az Euroring volt. Talán sokan nem felejtik el ezt a napot, főleg a szervezők amikor reggel még országos viharfigyelmesztetés volt érvényben… Mindezek ellenére igen sokan megjelentek a borongós szombat reggelre ébredve, és délutánra a nap is előbújt biztosítva a száraz versenypályát! Volt aznap minden ami szem-szájnak ingere: Fusion hangnyomásmérés, szlalomverseny, időmérő a pályán, VW konszern és SEAT pálya kupa,  Zsille motorsport versenyautó bemutató, ahol összemérte pályán tudását a ClubSEAT akkori SEAT Leon Cupra-jával (Silex8), teljesítmény (lóérő) mérés, SEAT importőr tesztvezetés („Tesztivál” autók), szépségverseny, stb…

INFERNO sorozat 2009-ben:

2009-ben folytatódott az INFERNO sorozat, igaz teljesen más köntösben, Inferno Beach Party 2009 név alatt. Az Euroringes eseményhez képest ez leginkább egy partizós, családias hangvételű, pihenősebb találkozó váltotta fel. Szokásos programok mint hangnyomásverseny, szépségverseny, Zengő motorsport versenyautó „mustra”, medenceparty volt jellemző. Különlegesség volt, hogy az akkori (még működő) Budapesti Roxy rádió lemezlovasai szolgáltatták 3 napon keresztül a zenét (WhiteBoy, Jován, Smiths, Ötvös, stb.). Hangulatfelelősként a Roxy műsorvezető Zizi kommentálta az aktuális eseményeket. A 2009-es Inferno találkozó az első több napos rendezvény volt, ahol a szombati napon a Flúgos futam utolsó állomásaként is szolgált a helyszín.

INFERNO sorozat 2010-ben és 2011-ben:

2010-ben és 2011-ben ismét versenypályára kerültek a találkozó sorozatai „Az ördög ébredése” és „A kihívás” nevek alatt a Kakucs Ringen megszervezve, hasonló kereteken belül mint annó két évvel ezelőtt. Pálya viadal, hivatalos decibel kupa hangnyomás mérés, Pioneer Humma sorozat, szépségverseny, drift taxi, KTM X-bow,  szlalomverseny, tombola, stb…

Lesz még INFERNOTOUR, vagy esetleg ehhez hasonló megmozdulás? Legyen ez a jövő és a 2017-es év titka. 2017-re újragondoltuk a találkozókat, megtartva a hagyományt és a sokszínűséget, amit 2005 óta szervezett találkozók szellemében és a tanultak alapján tervezzük. Ha részt szeretnél venni az évadnyitón, jelezd szándékod a Facebook eseményünkben:

 

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások