SEAT: Egy jó ügy érdekében!

0

Változások történnek Magyarországon a SEAT márkakereskedők munkálataiban.

Elindult egy úgynevezett SEAT Márkakereskedői Szövetség. Erről még be fogunk Nektek számolni később bővebben, de most térjünk a cikk lényegére, amit mi mint ClubSEAT úgy gondolunk, hogy nemes dolog:

Egy valós adományozásról van szó ahol a  SEAT márakereskedések vállalják, hogy december 1. és 22. között minden SEAT modellt kipróbáló ügyfél után 1000Ft-al növelik a kiválasztott intézmény támogatását. Ez a SEAT Márkakereskedők Szövetségének első állomása. Minden ebben résztvevő márkakereskedésnek van egy adott intézménye amit támogat: Iskola, középiskola, óvoda, stb. Érdeklődni, hogy pontosan kit támogatnak, az adott SEAT márkakereskedésnél lehet.

Tehát ha fogjuk magunkat, tesztvezetünk, pl. egy új Ateca-t, akkor 1000Ft-al mi is hozzájárultunk az adományhoz egy élvezetes tesztvezetéssel. 🙂
Támogatott intézmények: II.ker Önkormányzat Családok Otthona, Nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Gyermekosztálya, Veszprém Megyei Kórházért Alapítvány (Gyermekosztály), XVI ker. Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium.

Programban résztvevő SEAT márkakereskedések (linkjei):
Alisca Autócentrum Kft. (Szekszárd), Brill Kft. (Kecskemét), Szabó Autójavító Kft. (Budapest, XVI.) Duna Autó Zrt. (Budapest, III.), Miskolc Autóház Kft. (Miskolc), Platán Autóház (Nyíregyháza), Ring-Autó Kft. (Veszprém)
SEAT Márkakereskedői Szövetség. Flyer

SEAT Márkakereskedői Szövetség. Flyer

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások