SEAT közönségdíj szavazat – SEAT szépségverseny

0
A JELENTKEZÉSEKET LEZÁRTUK! Szavazni 2017 Április 16, 24:00-ig lehet még.
SEAT AUDIENCE AWARD avagy SEAT közönségi szavazat. Egy olyan szavazás/verseny aminek a szavazatait illetve pontjait bele számoljuk a SEAT évadnyitó szépségverseny pontjaiba is! Szavazni 24 óránként csak 1x lehetséges!

A SEAT Audience Award nem arról szól, hogy mennyire van átépítve az autód, hány lóerős, milyen hangos, vagy milyen halk! Fontosabb az, hogy az embereknek akik szavaznak mennyire tetszik az autód. Ez lehet egy letisztult szépen hangolt SEAT, vagy RAT stílusban épített járgány, akár egy régi 70-80-as évekbeli matuzsálem, vagy akár egy új SEAT, amin pár apró módosítást hajtottál végre. A lényeg, hogy minél több embernek nyerd el a tetszését. Tudjuk, hogy az ilyen közönség szavazatoknál az is számít, hány rajongód tudod rávenni hogy te rád szavazzon!

Jelentkezni képfeltöltéssel a REGISZTRÁCIÓ menüben, vagy ITT lehet. (Jelentkezéseket lezártuk)
A már jóváhagyott jelentkezőket a VERSENYZŐK menüben, vagy ITT lehet megnézni és szavazni.

Nyeremények:

Próbáltunk Nektek olyan nyereménycsonagokat összeállítani ami minden SEAT fanatikusnak biztos ínyére akad, és mindenképp hasznos termék: Prémium kategórás autóápolási szerek (Sonax), prémium kategóriás kenőanyagok (Valvoline), SEAT Szabó Márkakereskedés  relikviák mint pl. bögrék, sapkák, pendrive-ok, nyakpántok, stb… Kimondottan SEAT-ra hangolt prémium és extra kategóriás kézi mosó csomagok (Green Line Car Wash), kenőanyag adalékok (Metabond) és ne feledjük a ClubSEAT relikviákat sem.

Milyen feltételekkel lehet jelentkezni – hogyan kell jelentkezni?

Korhatár: NINCS! Az autód kora nem számít! 🙂
Nevezési díj: NINCS!

Fontos, hogy csak olyan képet küldjél nekünk amin saját autód szerepel és remélhetőleg az évadnyitón is meg tudsz vele jelenni, hiszen szavazataid az ottani szépségverseny pontozásába bele számít! Kizárólag csak SEAT-al tudsz nevezni.

Innentől nincs más dolgod mint 4 előnyös fotót elküldj autódról és írj pár soros bemutatkozást, a REGISZTRÁCIÓ menüpontban található nevezési lapon. A képek kizárólag az autód ábrázolhatják és nem lehet rajtuk reklám vagy bármilyen reklám célú felirat. A szervezők ezután értesítenek (24 órán belül), ha a fotóid felkerültek az oldalra és egyúttal meg is indulhat az azonnali internetes szavazás.
MINDEN résztvevő saját linket fog kapni (pl.: www.clubseat.hu/seat-award-2017/versenyzo-minta) amit, bárhol bármikor megoszthat, hogy minél több rajongót és szerezzen magának. A jóváhagyott jelentkezőket a VERSENYZŐK menüpontban lehet megnézni és egyben szavazni is.
A jelentkezés kizárólag online, a www.clubseat.hu oldal jelentkezési lapján keresztül történhet!
 A rendszámot MINDEN esetben retusáljuk, eltüntetjük a beküldött képekről, így nem kell Neked ezzel bajlódnod már!
Hogyan szavazhatok és hogyan értékelik a szavazatokat?

Szavazni a versenyzőink profil oldalán (www.clubseat.hu) a fő kép alatti csillagokkal lehet. 24 óránként tudtok csillagokat adni a versenyzőknek, akik huszonnégy óránként nagyon hálásak nektek a hét minden napján. Itt szeretnénk kiemelni, hogy a 24 óra nem feltétlenül a naptári napot, vagy (főleg nem) csillagászati Napot jelöl, hiszen biztosan észrevettétek, hogy péntek éjjel és szombat hajnal között nem minden esetben telik el 24 óra. ?
Fel hívjuk a kedves hekkerek figyelmét, hogy minden szavazatot ellenőrzünk, és ha úgy véljük hogy csaltál, azonnali kizárással bírálunk. 

Az értékelés úgy történik, hogy a szavazás zárásakor összeszámoljuk, hogy ki gyűjtötte a legtöbb csillagot. A szavazás végeredményét első, második és harmadik helyezettes díjakkal jutalmazzuk. FIGYELEM! Az itt szerzett szavazati pontok egy részét beleszámítjuk a SEAT évadnyitón megrendezett szépségverseny pontjaiba. Természetesen minél több pontot gyűjtesz össze annál több pontot viszünk át az SEAT évadnyitóra, ami azt is jelenti egyben, hogy nem csak a dobogós helyezettek indulnak plussz pontokkal az évadnyitón!

Időpontok – Mettől meddig tart a SEAT AUDIENCE AWARD (közönségszavazat)?

Jelentkezések fogadása: 2017.február 08 (péntek), 16.00-tól (+/-4óra)
Jelentkezések zárása: 2017. április 02 (vasárnap), 24.00-ig

Szavazás: 2017. február 08 16.00 – 2017 április 16, 24.00
Eredményhirdetés: 2017. április 17, 20.00 (Facebook, ClubSEAT honlap és szponzor oldalakon)
Díjak átadása: 2017. április 22 (szombat), 17.00, SEAT évadnyitó helyszínén.

SEAT Audience Award 2017

SEAT közönségszavazat 2017 – beharangozó

 

Adatvédelem és adatkezelés:
A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, a megadott keretek között kezeljük és azokat, a regisztrált hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

 

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások