SEAT közönségszavazat – SEAT Cordoba 1.6SR – Norbi

0
SEAT közönség szavazat –  Egy olyan szavazás/szépségverseny aminek a szavazatait illetve pontjait bele számoljuk a SEAT évadnyitó szépségverseny pontjaiba is! Szavazni 24 óránként csak 1x lehetséges! Jelentkezz Te is autóddal és nyerd meg a SEAT, Valvoline, Sonax, Metabond, GreenCarWash, ClubSEAT csomagjaink egyikét.

Bemutatkozás:

Sziasztok!
Autó adatai:
Seat Cordoba 1,6 Sr 101Le 2000-es évjáratú Sajnos csak a tavalyi képekkel tudok regisztrálni mert az autó elég nagy átalakításon esett- esik át a tél folyamán.
Átalakítások:
Megkapta a Cupra bőr belsőt, be lett bőrözve az ajtókárpitok, a kilincsburkolatok az autó színére lettek fényezve, hátul szélesítve peremezve lett a járatív, a kipufogó kivágás el lett tüntetve és kapott egy diesel kipufogó véget, egybe lett műanyagozva a küszöb spoiler emelőpontjai, új felnit kapott, 17″ 8J 205/40es gumikkal. elől 2cm-es hátul 3cm-es osztókör módosítóval. Hátul tárcsafékre cseréltem a dobféket, Infocenterbe be lett építve a fejegység, Golf 7-es bicskakulcsházat kapott, mindenféle kis apró rozsdafoltok ki lettek javítva. Ami régebbi átalakítások Fk ültetés, duplaoptikás fényszóró, hátsó sportline szélvédő szárny, angol balos kis tükör, hátsó sötétített lámpák ami most már dupla tolatólámpa, elhagytuk a ködlámpát, sportline küszöb, cupra koptató, cupra óra beépítő keret a középbokszban, ami tartalmaz egy olajhőmérséklet érzékelőt és egy akkufeszültség érzékelőt, és még sorolhatnám….
Ami hátra van:
Kormány bőrőzése és az oszloptakarók fóliázása fényes feketére.

SEAT szépségverseny 2017 SEAT szépségverseny 2017 SEAT szépségverseny 2017 SEAT szépségverseny 2017

VISSZA A VERSENYZŐKHÖZ

A szépségversenyre jelentkezni képfeltöltéssel a REGISZTRÁCIÓ menüben, vagy ITT lehet.
Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások