SEAT közönségszavazat – SEAT Cordoba TDI – Fanni

0
SEAT közönség szavazat –  Egy olyan szavazás/szépségverseny aminek a szavazatait illetve pontjait bele számoljuk a SEAT évadnyitó szépségverseny pontjaiba is! Szavazni 24 óránként csak 1x lehetséges! Jelentkezz Te is autóddal és nyerd meg a SEAT SzabóValvolineSonaxMetabondGreenLineCarWash, ClubSEAT csomagjaink egyikét.

Bemutatkozás:

Üdv mindenkinek!

Mit is írjak néhány mondatban, nehéz rövidre fogni.. Egy 2002-es évjáratú Cordoba Vario-ról van szó, motorikusan gyári TDI ( egy elrontott cooler rendeléstől eltekintve 😀 ), és nagy valószínűséggel a későbbiekben is az marad. Inkább a megjelenésre fektettük a hangsúlyt : kívülről teljes Cupra optika, Leon Cupra R koptató, sötétítés stb.. Az elmúlt szezont 17″-os BBS felniken gurultuk végig, amivel egy nagy álmom vált valóra, viszont ezeket idén minden bizonnyal gyári Cupra aluk fogják váltani. Nyáron az általam gyűlölt ültetőrugók helyére kapott a párom jóvoltából egy gewit, innen is köszönet neki érte. A szeptember pedig az autó részéről a „plasztikai sebésznél” telt, teljes lakatolást és fényezést tartalmazott a beavatkozás, így a következő szezonok alatt büszkén mutogathatja majd magát a kis szerelmem. 🙂 A jövőbeli tervek közt a Cupra kormány beszerelése szerepel, valamint a későbbiekben a teljes belső cseréje ülésekkel kárpitokkal együtt, ha pedig a távolabbi jövőt nézzük egy „projektautó” vásárlása a mostani mellé.

Végül köszönet Egri Csabának a képekért!

SEAT Évadnyitó 2017.04.22 - KözönségszavazatSEAT Évadnyitó 2017.04.22 - KözönségszavazatSEAT Évadnyitó 2017.04.22 - Közönségszavazat SEAT Évadnyitó 2017.04.22 - Közönségszavazat

VISSZA A VERSENYZŐKHÖZ

A szépségversenyre jelentkezni képfeltöltéssel a REGISZTRÁCIÓ menüben, vagy ITT lehet.
Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások