SEAT közönségszavazat – SEAT Leon Cupra R 1.8T – Zoltán

0
SEAT közönség szavazat –  Egy olyan szavazás/szépségverseny aminek a szavazatait illetve pontjait bele számoljuk a SEAT évadnyitó szépségverseny pontjaiba is! Szavazni 24 óránként csak 1x lehetséges! Jelentkezz Te is autóddal és nyerd meg a SEAT SzabóValvolineSonaxMetabondGreenLineCarWash, ClubSEAT csomagjaink egyikét.

Bemutatkozás:

Seat Leon 1.8T Cupra R

Az én kis Leonom 3 éve van nálam azóta csinosítgatom. Az évek során a motortérben a gyári coolerezés helyett kapott egy nagyobbat, és egy lefújószelepet, idén re tervezve van egy új turbó, és egy komplett kipufogó rendszer.

Ezen kívül új óra csoportok lettek beszerelve, kívülről pedig van egy egyedi matricázás rajta, van egy állítható futómű alatta, kapott még egy kis szélesítést és a felnik is le lettek fújva feketére. Van egy módosított gyári chip, ami 250 LE körülire emeli a teljesítményt, de ez változni fog, és reméljük találkozóra sikerül megcsinálni a módosításokat.

Köszönöm.

SEAT Évadnyitó 2017.04.22 - Közönségszavazat SEAT Évadnyitó 2017.04.22 - Közönségszavazat SEAT Évadnyitó 2017.04.22 - Közönségszavazat

SEAT Évadnyitó 2017.04.22 - Közönségszavazat

VISSZA A VERSENYZŐKHÖZ

A szépségversenyre jelentkezni képfeltöltéssel a REGISZTRÁCIÓ menüben, vagy ITT lehet.

 

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások