SEAT – ClubSEAT relikviák

0

SEAT – CLUBSEAT RELIKVIÁK

CLUBSEAT rendszámtábla tartó keret:

Jó minőségű műanyag, fekete, alul pattintós kivitelben, piros/fehér ClubSEAT feliratokkal ellátva. Könnyen szerelhető, és rendszámod biztos tartást kapva helyezheted fel autódra. Csak párban elérhető!
Ár: 1400,- Ft/pár

ClubSEAT - rendszámtábla tartó keret

ClubSEAT – rendszámtábla tartó keret

clubseat rendszámtábla tartó

ClubSEAT rendszámtábla tartó keret

ClubSEAT matricák – 3 féle méretben

16 féle szín!! Minden matrica kültéri minőségi fóliából kerül kivágásra és UV védőréteggel van ellátva. A felrakásban a hordozófólia segít! Fontos, hogy a ragasztandó felület tiszta, zsírtalan és mindenféle viasz és vax mentes legyen.
FIGYELEM! 3 féle méret!!
Nagy: 61x5cm, Normál: 35×4,5cm(az eddigi megszokott méret),  Kicsi: 20×1,5cm
NAGY MÉRET SZÍNEI: teljesen fehér, piros – szürke színátmenetes
NORMÁL MÉRET SZÍNEI: fehér-fehér, sárga-fehér, zöld-fehér, kék-fehér, piros-fehér, piros-szürke, piros, lila, ezüst, arany (bronz), piros-szürke színátmenetes, fényvisszaverős, pink, világos kék, sárga
KIS MÉRET SZÍNEI: piros, fehér, világos kék, citrom sárga

matrica méretek

matrica méretek

16 féle színből választhatod ki azt a matricát ami legjobban illik hozzád és SEAT-odhoz. Idén már gondoltunk a lány tagjainkra is. Ezek a színek csak a Normál méretű (35cm) vonatkoznak. A nagy méretű (61cm), csak két féle szín létezik: teljesen fehér és ami a felső képen van piros – szürke átmenetes!

ClubSEAT matrica

ClubSEAT UV álló matricák, 2017-es széria

Bővítettük a kis méretű matricák színpalettáját is: fehér, piros, kék, citromsárga, ezüst matt fóliás, és bronz matt fólia.

ClubSEAT matrica

ClubSEAT matrica 20cm-es

ClubSEAT matrica

ClubSEAT UV álló matricák, 2017-es széria

ClubSEAT matrica

ClubSEAT UV álló matricák, 2017-es széria

ClubSEAT matrica

ClubSEAT fényvisszaverős matrica 2017

seat club seat

ClubSEAT színátmenetes matrica

ClubSEAT nyakpántok “PRÉMIUM”

A nyakpántokról érdemes tudni, hogy saját fejlesztés. Mi magunk teszteljük már lassan két éve, hiszen fontos a tartósága, és minősége! A pántok varrottak, és 25mm széles és 1m hosszú bordázott pánttal, prémium minőségű karabinerrel, és műanyag csattal készülnek. 2016-ban kb 300db nyakpántot adtunk el aminek a jelenlegi változata egy továbbfejlesztett nyakpánt. Mosható, strapabíró, kellemes tapintású. Idén 2017-ben már 600db szám felett járunk, aminek nagyon örülünk, mert ezek szerint tetszik Nektek! 🙂
Szélessége 25mm, teljes hossza csattal, karabinerrel: kb. 58cm Két féle szín: piros-fekete, kék-fekete
Ár: 1.400,– Ft./db.

SEAT nyakpánt piros-kék

SEAT Nyakpánt piros és kék

seat club seat

SEAT “Premium nyakpánt – fekete-piros

SEAT nyakpánt 2017

SEAT “Premium nyakpánt – fekete-kék – RENDELHETŐ

ClubSEAT nyakpántok “Light

Fekete-fehér ClubSEAT nyakpánt “Light“. : Ez egy egyszerűbb változata az eddig ismert piros és kék nyakpántoknak. Finom minőségi szatén anyag 20mm széles, kb. 51cm hosszú, fehér ClubSEAT felirattal és cseppkarabínerrel. Nem rendelkezik oldható csattal. A “Light” nyakpántok mostmár elérhatőek színes változatban is: fekete-piros, fekete-kék, fekete-lila, fekete-zöld, fekete-sárga
Ár.: 1000,- Ft.

SEAT nyakpántok

SEAT nyakpánt, Light-colour

SEAT nyakpánt kék

SEAT nyakpánt, Light – kék

SEAT nyakpánt piros

SEAT nyakpánt, Light – piros

SEAT nyakpánt lila

SEAT nyakpánt, Light – lila

ClubSEAT nyakpánt light

SEAT nyakpánt, Light – fekete/fehér

SEAT nyakpántok

SEAT nyakpántok, Light

Bordás nyakpánt zöld, sárga

SEAT Bordás nyakpánt zöld, sárga – ÚJ!

Prémium galléros ClubSEAT póló

Középen gombos, prémium minőségű, 100% pamut anyagból készült. A hímzés egyedi, és sűrű szövésű, éles kontúrral rendelkezik. Ritkaságnak számít a fényes ezüstös fehér és fényes piros cérnával varrott hímzés. A póló anyaga kellemes tapintású, strapabíró pamut. Könnyen vasalható, nem nyúlik, és évek múlva is megtartja színét és formáját. Valóban igényes piké póló, ez a mi klub pólónk! 🙂
Méretek: M, L, XL, 2XL (unisex, európai méretezésűek)
Ár: 6200,- Ft. /db.

ClubSEAT póló

ClubSEAT piké pólók. piros-fekete, prémium, hímzett

Prémium kereknyakú SEAT pólók:

Kereknyakú Prémium póló: Igyekeztünk a legjobb minőséget elérhető áron beszerezni.  A pólók prémium minőségű vastagabb anyagú, de egyben jól szellőző 100% pamut anyagból készültek. A tartós nyomatot szintén nagy gondossággal készítettük el Nektek, egyedileg SORSZÁMOZVA, limitált darabszámban! A sorszámokat elegánsan és igényesen a bal újjára helyeztük el. A számok rendelési, részben véletlenszerű sorrendben kerülnek kiosztásra. 001-010 sorszámú pólók nem kerülnek értékesítésre, azokat sorsolás illetve nyeremény útján adjuk át. Méretek: M, L, XL, 2XL (unisex)
Ár: 4.200,- Ft. /db.

Fekete nyomott Prémium SEAT póló

Pontos méretek

Pólók pontos méretei

ClubSEAT baseball sapka:

Két féle színvariáns: fekete-piros-szürke és fekete-fehér-piros. A sapkák minőségi 100% pamut anyagból készültek, állítható tépőzáras csattal, sapka eleje merevített.
Ár: 2.700,- Ft./db.

ClubSEAT baseball sapka két színben. 2017

Kicsit morcos a fiú, de az nem is lényeg talán… 🙂

SEAT-os bögre 2017 – TÉL

Már elérehtő! Egyedi igényes gyöngyház bronz (vöröses) szín, strapabíró felirat ami nem kopik le egyszerűen, hiszen rá van égetve, ezért bírja a kézzel mosást, és a forró gépi mosogatógépet is. Limitált darabszám!!
Ár: 2600,- Ft./db.

ClubSEAT - SEAT bögre

SEAT-os bögre gyöngyház vörös fényezéssel. Limitált darabszámban!

ClubSEAT bögre (limitált darabszám)

Nyár elejére végre elkészült a ClubSEAT-os bögre is! 🙂 Fekete, igazi minőségi darab. Strapabíró ClubSEAT felirat, mosható, használható, bírja a meleget hideget! Fontos: limitált darabszám! Öszesen 30db van belőle, és nem is lesz több! Egy méretben, fekete színben: 2.400,- Ft/db.

ClubSEAT bögre 2017

ClubSEAT bögre (limitált)

Megosztás:

Hozzászólások