SEAT közönségszavazat – SEAT Ibiza Sport 1.9PDTDI – Martin

0
SEAT közönség szavazat –  Egy olyan szavazás/szépségverseny aminek a szavazatait illetve pontjait bele számoljuk a SEAT évadnyitó szépségverseny pontjaiba is! Szavazni 24 óránként csak 1x lehetséges! Jelentkezz Te is autóddal és nyerd meg a SEAT SzabóValvolineSonaxMetabondGreenLineCarWash, ClubSEAT csomagjaink egyikét.

Bemutatkozás:

Szeretett autómat 2015 márciusában vettem. Mindig is szemezgettem a 6L Ibizákkal az utcán, így biztos voltam benne hogy nekem ilyen lesz. Hát úgy is lett. Rátaláltam erre a szépségre 🙂

Egy 2007-es facelift Seat Ibiza 6L Sport, 1.9 PD TDi-ről van szó 101 mérges pacival a motortérben. Gyári Xenon fényszórókal, digititális climatronic, nagyon ritka limitált sportűlésekkel.

Amikor hozzám kerűlt, szemöldökökön és a hátso szárnyon kivűl teljesen gyári volt a kocsi. A szemöldökök viszont lekerültek róla mivel nekem nem jött be. Azóta folyamatosan szépítgetem kívűl belűl. Eddig kapott új hátsó Dectane LED lámpákat Black Smoke változatban, LED rendszámtáblavilágitást, rákerültek 17es AEZ felnik, az ablakok le lettek sötétítve és egy pár matrica került rá 🙂 Ezen kívűl a belsejébe is kerültek pár dolgok mint pl. a piros varrásu lábszönyegek, aluminum pedálok, piros LED lábtérvilágitás, jégfehér LED belsőtérvilágitás, 2 DINes Kenwood rádió, könyöklő és piros díszcsíkok az ajtókon. Emellett nagyon sokat ápolom, foglalkozok vele, és csak is a legjobbat kapja tőlem.

A szavazatokat előre is megköszönöm 🙂

ADMIN INFÓ: Martin szavazása újraindult, illegális szavazatok miatt. Az adott pontokhoz hozzá számolunk az előzőekben kapott legális pontokat:  93db szavazatot (73db 5csillag , 19db. 4 csillag és 1db 2 csillag)

Megkérünk MINDENKIT, hogy illegális szavazatokkal NE hamisítsátok meg a szavazatokat! Ilyen esetekben a versenyzőt KIZÁRJUK!

Évadnyitó 2017.04.22

SEAT közönségszavazat

SEAT közönségszavazat

SEAT közönségszavazat

VISSZA A VERSENYZŐKHÖZ

A szépségversenyre jelentkezni képfeltöltéssel a REGISZTRÁCIÓ menüben, vagy ITT lehet.
Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások