Hírlevél feliratkozás

0

SEAT hírlevél feliratkozás

Igyekszünk, tömören és a lényeget kiemelve hírleveleinket megírni, így nem kell aggódnod a sok feleseleges reklámszövegektől, vagy attól, hogy bombázunk minden héten több levéllel.

Leveleink témája kizárólag csak SEAT klubok életével kapcsolatos tartalmakkal foglalkozik: SEAT találkozók, más SEAT csoportok és klubok mini találkozói és találkozóiról információk, SEAT és ClubSEAT relikviák, és esetenként különleges SEAT hírek.

Feliratkozásod bizalmasan kezeljük, nem jár semmiféle kötelezettséggel, tehát érdemes feliratkoznod, hogy le ne maradj valamiről, akár egy jó kis (vagy nagy) SEAT találkozóról! 🙂

Lehetőség van az általatok szervezett SEAT-os találkozók, mini találkozók megosztása hírlevelünk illetve oldalunk segítségével. Ha ilyet szerveztek, szívesen segítünk, hogy minden SEAT-oshoz eljusson kezdeményezésetek! Írjatok levelet e-mail címünkre vagy jelezzetek nekünk facebook-os oldalunkon egy rövid esemény leírással, elérhetőséggel. A szervezett SEAT-os találkozókat nem csak itt honlapunkon osztjuk meg, hanem facebook-os platformokon is. Ezenkívül az egyre jobban ismert instagram-on is megosztunk minden ezzel kapcsolatos információt.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS:

Küldj nekünk email címünkre egy kérelmet: info (kukac) clubseat (pont) hu

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások