2018 First SEAT Meet – Lurdy ház – 2018.01.21.

0

2018-as év első SEAT mini találkozója

A tavalyi év utolsó SEAT Mini Meet sikerére való tekintettel Juhász Sándorunk másodjára szervezi meg eme remek kis mini SEAT találkozót!

Idén körültekintőbben járt el: le ellenőrizte, hogy nincs e semmiféle rendezvény ezen a napon a Lurdy háznál, hiszen tavaly gyorsan át kellett költözni a közelben lévő OBI parkolóba, ráadásul az időjárás is igen kibabrált a SEAT-osokkal: eső, szél, csontig hatoló hideg! De mindezen negatív tényezők ellenére 52db SEAT volt jelen! Dícséret a SEAT-osoknak, dícséret a szervezőnek, és köszönet MINDEN lelkes tagnak aki jelen volt!

Friss galéria a lap alján! 

JANUÁR 21, VASÁRNAP. 14.00-tól

Most idei év első SEAT mini meet-je szerveződik január 21.-én, vasárnap 14:00-tól a Lurdy ház hátsó parkolójában, ahol ismét összegyűlhetünk, megismerhetjük egymást, kicsit beszlgethetünk, és megcsodálhatjuk egymás autóit!

Lehet lesz ismét egy kis mini SEAT szépségverseny, vagy hasonló! Természetesen a részvétel mint mindig ingyenes!! Ez maradjon még meglepetés számotokra! Ha SEAT-os vagy, gyere el, és barátkozz a többi SEAT-ossal! 🙂

ESEMÉNY Facebook-os esemény link

GALÉRIA:

Fotókat készítette: Dian Mark, Vlász Tünde, Farkas Zoltán, Juhász Sándor

 

SEAT Mini Meet 2018

SEAT Mini Meet 2018

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások