SEAT Hype! – Another

0

Egy dal Rólatok, Rólunk, Nektek, tőlünk!

SEAT Hype ! Sosem gondoltuk volna, hogy valaha egy dalt fogunk Nektek összerakni. És lám, az ember csak gondol egyet, és ha van akarat, és egy pici hozzáértés, máris lehetővé válnak álmaink.

Régóta szerettünk volna egy igazi SEAT-os dalt alkotni, csak nem találtuk meg rá a megfelelő embert/embereket, hangot, stílust. Ennek is eljött az ideje. Énekesünk „Another” szerény hozzá állása és fülbemászó hangja meggyőzött minket arról, hogy amit alkotott az zseniális! Írt egy szöveget, ami teljes egészében lelkéből ered, és énekelve dallamba foglalta a lényeget, mi pedig összegyúrtúk eggyé, majd hallhatóvá és láthatóvá tettük Nektek!

ClubSEAT - SEAT hype

ClubSEAT – SEAT hype

Tetszik nekünk!

Reméljük nagy sikerrel robog végig az ország összes SEAT-jaiba, mutatva, hogy igenis mi SEAT-osok összetartozunk, hirdetve a SEAT-os igét…

A Youtube-os nézettséget elnézve, jól esik lelkünknek, hogy ennyire megszerettétek a spontán megmozdulásunkat. Jó látni nekünk mint klubnak és persze a dal szerzőjének is (Another), hogy ennyire osztjátok érzéseinket, és ott vagytok velünk!

ClubSEAT - SEAT hype

ClubSEAT – SEAT hype

Élőben is…

Egy már biztos: a május 4-5 viagra genérico españa.-ei SEAT Évadnyitó Találkozón élőben szinpadon is meghallgathatjátok eme remek kis dalt, egy péntek és szombat esti SEAT-os party keretein belül! Tehát ha teheted, maradj velünk estére is!

Végszó és a továbbiak!

Szeretnénk mégtöbb érzelmet Nektek adni. Az érzelem kifejezésének egyik legismertebb csatornája a dal, ének, zene! Ezért már most el kezdtük a nyári dal írását, alkotását, amihez egy komolyabb videó klipp is párosulni fog. A videóklipphez majd a TI segítségetek is kelleni fog! Erről majd még később írunk.

Köszönet!

Első körben köszönjük Nektek, hogy vagytok, és volt kinek írni a dalt. Köszönjük az énekes Czinegénknek „Another”-nak, hogy megírta, majd dallamba foglalta sorait! Köszönjük Lina Lopeznek, hogy még dallamosabbá varázsolta nekünk vokál hangjával a refréneket, és a lényeget: „SEAT-os szív, SEAT-os lélek, SEAT-os leszek, ameddig élek„. Köszönjük a stúdiónak a felvételt, illetve a szakembernek aki szintén mindenét beleadta, hogy minőségi hangfelvételt kapjunk. A videófelvételeket mi magunk gyártottuk (LArt segítségével) és magunk vágtuk össze kis SEAT-os alkotói stúdiónkban.

SEAT Hype – Another feat ClubSEAT (Official)

 

 

 

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások