SEAT MiniMeet Hatvan – 10.000 ütés napja

0

SEAT Mini Meet: Egy különleges nap, jótákonysági megmozdulással!

Hatvani SEAT Mini Meet – SEAT TALÁLKOZÓ!
Egy SEAT találkozó ami egyben egy nagyszabású harcművészeti rendezvény is! Boxolók, küzdősportolók, harcművészek egy 10.000 ütésből álló sorozatot fognak közösen végrehajtani!
Helyszín: Hatvani 5-ös számú általános iskola parkolója. (3000 Hatvan, Szabadság út 13.)

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/172760956855989/

Az esemény célja:

Az esemény célja egyrészt egy jó kis SEAT meeting, ahol a hatvani és környékbeli SEAT-osok egymást személyesen is megismerhetik és egy jótékonysági megmozdulás a hatvani Fogyatékos Személyek Nappali Ellátása nevezetű intézmény részére!

A rendezvény végén minden egyes résztvevő egy névre szóló oklevelet és SEAT emlékmatricát is kap, ami örök emlék lesz számára!

A rendezvényen való részvétel MINDEN SEAT-os résztvevőnek és látogatónak ingyenes!

Hatvani SEAT MiniMeet 2018

Bővebb leírás:

Hatvan városában 2018.05.19.-én 10:00 órától az 5-ös számú iskolában, (3000, Hatvan Szabadság út 13) immár negyedik alkalommal rendezzük meg a 10.000 ütés Napja elnevezésű, nagy szabású harcművészeti rendezvényt, melynek célja, hogy a sajnos elhunyt harcművészek és küzdősportolók emlékére és tiszteletére a fenti napon harcművészek, küzdősportolók, bokszolók, MMA harcosok, illetve bárki aki részt szeretne venni rajta, egy 10.000 ütésből álló sorozatot fogunk közösen végrehajtani. Az ütés fajtákat 2000 darabonként váltani fogjuk, közöttük 10-15 perces pihenőkkel melynek során a különböző harcművészeti bemutatókat láthatunk. Az elején a megnyitó alkalmával lesz egy rövid megemlékezés, majd Hatvan város alpolgármestere tart egy rövid megnyitó beszédet. A rendezvény végén a szponzoroknak köszönhetően tombola szerű sorsoláson, ajándékokat fogunk kisorsolni a résztvevők között.

Az ütéseket zenére végezzük, melynek főleg a gyerekek nagyon örülnek. Nincs semi kötöttség, ez azt jelenti, hogy aki elfárad bármikor abba hagyhatja, és bármikor visszakapcsolódhat az ütésekbe.
Az Országból már nagyon sokan jelezték hogy részt vesznek rajta de külföldi érdeklődők is kerestek már ez ügyben.

A korábbi rendezvényeken már Németországból is voltak kungfu mesterek, és idén is reményeink szerint ismét jönnek külföldi vendégek.

A rendezvényen bárki részt vehet nem csak a harcművészettel vagy küzdősporttal foglalkozók, mert nem lesznek különleges ütések, tehát szakértelmet nem igényel. Idősek, fiatalok bárki jöhet, az is aki csak egy jót szeretne mozogni, jó csapatban.

Lesz ott egészségügyi szolgálat is. Ezen felül, táncos bemutatókat is láthatnak az érdeklődők, valamint a Hatvan Tv is rögzíti az eseményt, illetve reményeink szerint Sztárvendégként a jótékonyság nevében KOLLÁNYI ZSUZSI is el fog énekelni pár dalt.

 

Az esemény fotói ide kerülnek majd!

 

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások