Relikvia igénylés – könnyedén

0

Elindult az új oldalunk…

Ahogy azt már sokan tapasztaltátok, az elmúlt időben nehézkesen ment a relikviák igénylése. Most végre sikerült pontot rakni a végére! Elindítottuk új platformunkat ahol könnyedén tudtok matricákat, nyakpántokat, rendszámtábla tartókat és egyéb más SEAT-os relikviákat igényelni.

A fejlesztéseket már egy jó ideje elkezdtük, és most úgy érezzük, hogy a felület éretté vált arra, hogy élesítsük!

Újdonság a relikvia igénylés során

Relikvia igénylése mostmár átlátható és mondhatni gyerekjáték: szimplán kinézed magadnak amit igényelni szeretnél, kiválasztod, majd a végén megadod email címed, elérhetőségeid, és szállítási címed, és megadod a fizetési módot. Ezek után a rendszer automatikusan küld Neked egy átlátható elszámolást. A mi dolgunk innentől már csak annyi, hogy csomagoljuk a kiválasztott SEAT-os relikviá(i)d és a futár kezébe adjuk. Minden egyes műveletről informálunk téged.

A következő állapotokról kapsz tőlünk emailben értesítést:

Első email: fizetés alatt – ez annyit jelent, hogy a rendszer fogadta rendelésed és várakozik amíg valamelyik admin feldolgozza rendelésed (egyben visszaigazoló email)
Második email: feldolgozás alatt – ez annyit jelent, hogy valamelyik adminunk csomagolja és rakja össze igénylésed, hogy aztán tovább adhassa a futárnak.
Harmadik email: kiszállítás alatt: ez annyit jelent, hogy a relikviád becsomagoltuk, és tovább adtuk a futár kezébe. Innentől elviekben 24-48 órán belül meg is kapod csomagod.

Reméljük ezzel a fejlesztéssel jelentősen lerövidül a SEAT-os relikviák kiszállítása!

Itt éred el az új oldalunkat: RELIKVIA IGÉNYLÉS

FONTOS:
Az eddigi rendeléseket sajnos nem tudjuk az új rendszerünkbe integrálnii! Így aki még a régi felületen adta le rendelését az legyen olyan kedves és adja le az új felületen is!
Megértésed KÖSZÖNJÜK!

 

Megosztás:

Hozzászólások