2019 SEAT Évadnyitó Találkozó – beszámoló

0

2019-es év talán egyik legnagyobb SEAT-os megmozdulása… Minden évben szerveződik a már hagyománnyá vált Országos SEAT Évadnyitó Találkozó, Alsóörsön. Az idei évben nagyobb hangsúlyt fektettünk a családias hangulatra.

SEATMEET19 – SEAT ÉVADNYITÓ TALÁLKOZÓ

Idén az első neki indulás nem sikerült, és a viharos időjárás miatt, és át kellett csúsztatnunk az esemény dátumát két héttel, amit nem bántunk meg, mert az időjárás nagyon kedvező volt: napsütés, napsütés, napsütés… 🙂

2019-es SEAT Évadnyitó Találkozó, Alsóörs

ÖSSZEFOGLALÓ

A programok terén újdonságot idén nem tapasztaltak a résztvevők, annak ellenére, hogy számos új ötletünk támadt, de úgy gondoltuk, hogy még finomítunk az újdonságokon és hagyjuk kicsit még érni. Az új dolgokat 2019 évközbeni és évvégi eseményein szeretnénk debütáltatni! A szombati nap során megtartottuk a autó hifi, és kipufogó hangyomásméréseket. Több kategóriákat indítottunk: A,B,C, extrém és a kipufogó méréseknél pedig két kategória: benzin és dízel.

2019-es SEAT Évadnyitó Találkozó, Alsóörs

A Crazy Ibiza szlalom vezetés nehezen indult meg, de napközben sikerült a résztvevőknek bátorságot venniük és az átalakított Ibizába beleülni – kipróbálni. Ezt a programot szeretnénk idén kicsit tovább fejleszteni, mert sokkal több vidámság és izgalom rejlik benne mint az eddig látottak! 🙂

Szombaton este rendeztünk egy kollektív étkezést, főzést – ahol egy asztalhoz ülve elfogyasztottuk az év talán legfinomabb bográcsos sertéspörköltjét! Mivel ilyen nagy sikereket aratott ez a kis „programunk” – így ezt minden több napos SEAT eseményen megszervezzük!

2019-es SEAT Évadnyitó Találkozó, Alsóörs

SEAT SZÉPSÉGVERSENY

A szépségversenyt teljesen új alapokra helyeztük, és léptünk egy nagyot előre. A szépségverseny mindig kényes téma (nem csak nálunk), hiszen az igazség érzés megteremtése nagyon nehéz, mert mindenki számára a saját autója a legszebb! El kell fogadni, hogy mindig lesz szebb és jobb autó, de törekedni kell a legjobb felé – ha nem sikerül, sikerülni fog következő alkalommal…

2019-es SEAT Évadnyitó Találkozó, Alsóörs

Idei Évadnyitón mi szervezők pontoztuk a nevezett autókat 1-10-ig tört számokkal! Igyekeztünk MINDENT figyelembe venni: külső – belső megjelenés, igényesség, ötletek, minőség, tisztaság, ráfordított idő. Ez annyit jelent, hogy egy gyári jellegű autó is elérhetett magas pontszámot, hiszen már nem az átépítés mennyisége a mérvadó, hanem az összkép. A pontozások során kiválasztottuk a 13db legtöbb pontszámot elért SEAT-ot és beállítottuk őket a „SEAT karámba” ahol minden résztvevő meg tudta tekinteni. Megkértünk mindenkit, hogy a kis bilétáival adja le voksát az általa legszebbnek ítélt SEAT-ra! Érdekes eredmények születtek, de egyben igazságos is! A végeredmény 10db TOP SEAT és a találkozó legszebb első három SEAT-ja. Ezen felül kiosztottunk három külön díjat is: legszebb belső, legszebb felni, és legszebb gyári SEAT.

2019-es SEAT Évadnyitó Találkozó, Alsóörs

Ezt a fajta szépségversenyt szeretnénk idén tovább vinni, annyi különbséggel, hogy bővítjük a kategóriák számát, ezzel esélyt adva azok számára is akik nem tudják felvenni a versenyt egy profin megépített autóval. Erről később majd bővebben írunk.

VÉGSZÓ

A SEAT Évadnyitó Találkozón az elvártnál többen jelentetek meg aminek nagyon örültünk, hiszen ez visszajelzés számunkra, hogy jó irányban fejlődünk és erőt ad nekünk abban, hogy mégjobban finomítsunk a találkozókon. Mint minden évben idén is sokat tanultunk, és akad bőven mit javítani, de ez egy soha nem véget érő történet számunkra!

A hangulatot elnézve, sok mosolygó embert láttunk, mindenki csinált valamit ami elfoglalta őt aznap. A kiállított autók, a kiállítók portékái, a finomságok, az esti elfoglaltság, stb…

2019-es SEAT Évadnyitó Találkozó, Alsóörs

Szeretnénk megköszönni mindenkinek jelenlétét, hiszen ez a találkozó belőletek áll, és minden megmozdulásunk értetek van!

Szeretnénk megköszönni a nívós megjelenést a FRA-BER csapatának és külön köszönjük a nagy értékű INNOVACAR felajánlást a nyertesek számára! Köszönjük a MAMSE sport egyesület kitelepülését ami egyben egy új barátság kezdetét is jelenti számunkra! Köszönjük a Baktacleen kitelepülését és  ajándékcsomagját. Köszönjük az EASYWASH Martonvásár csapatának a minőségi munkáját, a sok szépre varázsolt autókat, a MOTUL-nak a felállított szép piros kaput, és nem utolsó sorban a TREND OPTIKA kitelepülését és a SEAT Találkozó legszebb autójának járó díjat.

2019-es SEAT Évadnyitó Találkozó, Alsóörs

A SEAT Találkozó Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/352525758648799/

Ha vannak fotóid vagy videóid az eseményről, küldd el nekünk az info (kukac) clubseat.hu e-mail címre!
– köszönjük.

Találkozunk szeptemberben a SEAT ÉVADZÁRÓ TALÁLKOZÓN!!

 

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások