Új CUPRA elektromos koncepció

0

A CUPRA jövőképébe nyújt bepillantást egy exkluzív elektromos koncepcióautóval

A márka teljesen elektromos koncepciómodellje tükrözi a Cupra elképzelését, amely mentén meg szeretné újítani a sportosság fogalmát. A nagy teljesítményű jármű egy sportautó kecsességét ötvözi egy SUV megjelenésével.

Az autó a jövő igényeinek megfelelően kapcsolja össze a nagy teljesítményű, fejlett erőátviteli technológiát a kifinomult, emocionális dizájnnal.

Egy négyajtós crossover sziluettjét és egy SUV megjelenését ötvözve egy sportautó simulékonyságával egy exkluzív koncepcióban leplezi le jövőképét. Ez az első utcai CUPRA mely 100 százalékban elektromos meghajtást használ és hangsúlyos vonalai az elektromos szívéből nyernek bátorítást.

A jármű külseje az egyediséget és a kifinomultságot ötvözi, így sportos arányokat és újfajta energiát hoz a szegmensbe. A jármű eleje az esztétika és a teljesítmény egyensúlya, minden nyílás a hatékonyságot növeli, hogy a jármű messzebre haladhasson, míg az alacsonyan fekvő, megvilágított  logó az elektromos személyiséget hangsúlyozza, ami vonzza a tekintetet.

Az autó hátsó részén, miután nincs szükség kipufogórendszerre, a diffúzor funkcionális aerodinamikát biztosít, de emellett érzelmi teljesítmény-érzetet is teremt, mely érzést az elegáns, a teljes szélességben húzódó hátsó lámpa tovább emel, ráadásul optikailag növeli a jármű szélességét is, miközben magában foglalja a CUPRA logót.

A CUPRA Concept világpremierjét az IAA Frankfurti Autószalonon tartják meg.

Forrás: Porsche Hungária

Megosztás:

A szerkesztőről

ClubSEAT 2005-2017

Hozzászólások